Profita din plin de noutatile noastre!
Avem noi produse si promotii atragatoare!

Produse cu pret redus
Voucher cu reducere direct in cos
Oferta speciala Aprilie – De ziua TA
Ina Professional Consulting SRL
+40743 017 816
inaprofessional@yahoo.com
www.modeleunghii.wgz.ro


Nota: Acest mesaj va este transmis de SC Ina Professional Consulting SRL. El nu se doreste a fi catalogat drept SPAM*, deoarece contine toate coordonatele de contact ale expeditorului.
Mesajul va este transmis din dorinta de a va prezenta produsele si serviciile pe care vi le putem oferi.
Adresa D-voastra de e-mail a fost gasita pe un site public** sau a fost publicata intr-unul din numeroasele ghiduri de afaceri existente in Romania. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa profitati de oportunitatile mentionate.
Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea D-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. iar daca doriti sa nu mai primiti mesaje publicitare in viitor va rugam sa trimiteti un mesaj cu subiectul "Unsubscribe sau Dezabonare" . Adresa Dvs. va fi automat scoasa din baza noastra de date.
Va multumim anticipat pentru intelegere!
* In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, Art. 1 - Definitii, Punctul 8: "Nu constituie prin ele insele comunicari comerciale urmatoarele: informatii permitand accesul direct la activitatea unei persoane fizice sau juridice, in special un nume de domeniu sau o adresa de posta electronica, comunicari legate de produsele, serviciile, imaginea, numele ori marcile unei persoane fizice sau juridice, efectuate de un tert independent fata de persoana in cauza...", acest mesaj nu este si nu poate fi considerat un mesaj comercial (SPAM).
** Un site public reprezinta site-uri ale camerelor de comert, cataloage on-line sau alte site-uri de interes general unde adresa D-voastra de e-mail era publicata.
04/09/2012 15:04:06
ina.shop
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one